Bilder från senaste Eksta kokboken, där Anders Wattsröm och Jürgen Koock guidade oss och Annika Broman fotograferade. Se resultatet
 

Att personal- och kundaktiviteter är det bästa sättet att skapa goda relationer är ett känt faktum.

Att företagen behöver stark imagebärande marknadsföring i den allt hårdare konkurrensen är ytterligare ett. Samtidigt måste många företag hålla i utgifterna och endast göra kostnadseffektiva satsningar. Vi kan nu presentera ett smart sätt få ut maximal nytta till en mindre kostnad.

Vi erbjuder ert företag möjligheten att vårda viktiga personal-/kundrelationer genom att ordna en teambildande och relationsskapande aktivitet som vi dokumenterar och skapar en starkt personlig men effektivt imagebildande produkt av – att ge bort som julklapp / sommarpresent / jubileumsprodukt / give-away till kunder/anställda.
Maila en intresseanmälan så skickar vi dig vår presentationsfolder

Aktiviteten består av en eller flera matlagningskvällar för er personal/era nyckelkunder/er säljkår under ledning av en professionell kock där deltagarna lagar till sina favoritrecept (som de lämnat in tidigare). När maten väl är klar, dukas det upp och avnjuts under trevliga former. Under hela tillfället fotograferar en professionell matfotograf både lagandet och maträtterna. Dessa bilder och recept sätter vi sedan samman till en unik kokbok, där det även finns plats för bilder och information om ert företag och verksamhet.

Vi lovar en succé från start till slut!
Se vad jag menar... klicka här >>

Viveka Feder, 0708 93 03 22, viveka@federdesign.se