Italienska Delikatesser

Vatek
Som också går under namnet Vatek. Ett av Federdesigns nyaste uppdrag. Kunden tog kontakt med mig för att göra en uppdatering av den grafiska profilen. Eftersom dom är uppköpta av Cappelingruppen, där även Ulefos ingår fanns ett visst krav på samsyn. Utifrån de premisserna har vi sett över och tagit fram ett nytt grafiskt utseende. Fram tills idag har logo, accidens och en företagspresentation producerats. Hemsidan och mässmaterial ligger i nästa fas. Annika Derner har skrivit copy och f-graphicsphoto har fotograferat.

Företagsbroschyr. Vatek ville få fram sitt personliga engagemang. I allt dom gör vill dom hålla en hög nivå, kvalitet hela vägen. Allt för att kunna attrahera nya kunder och att vara nr 1 som samarbetspartner.
Vi har tillsammans gestaltat varumärket och på ett enkelt och tydligt sätt mejslat fram företgets profil. Här i en 12-sidig presentation.

Klicka på bilden för att bläddra!
 

Vatek broschyr

Tollor visitkort Tollor produktblad Tollor rollup tollor.se Tollor mapp Tamro  samspelet Tamro  nyhetsblad Tamro arbetsmaterial Tamro magasinet Söderstaden  folder Söderstaden annons Söderstaden annons Söderstaden affisch Söderstaden rollup Söderstaden broschyr
 
Viveka Feder, 0708 93 03 22, viveka@federdesign.se