Italienska Delikatesser

Tollor
En etablerad specialist inom metall- och glaskonstruktioner för dörrar, fasader och fönster. Sedan 1953 levererar dom kundanpassade helhetslösningar där funktion och säkerhet är lika självklart som personlig service.
Vi har omarbetat hela den grafiska profilen utifrån en del givna ingredienser. Allt material känns nu igen med den gula och svarta tonen. Vi har producerat säljmaterial, accidens, rolups, och nu lägger vi det sista vid den nya hemsidan. Inför nästa år kommer vi att planera aktiviteterna inför ett stundande jubileum.

Mapp och tillika en presentation av företaget i bild och text. Jag har sen ett tag tillbaka gett Tollor en uppdatering av allt Grafiskt material. Det fanns ett gult genomgående färgtema och en logo, som jag har använt på ett lite annorlunda sätt och på så sätt fått allt material att hänga ihop. Även bildekor har tagits fram.
 

Tollor mapp

Tollor visitkort Tollor produktblad Tollor rollup tollor.se Tollor mapp Tamro  samspelet Tamro  nyhetsblad Tamro arbetsmaterial Tamro magasinet Söderstaden  folder Söderstaden annons Söderstaden annons Söderstaden affisch Söderstaden rollup Söderstaden broschyr
 
Viveka Feder, 0708 93 03 22, viveka@federdesign.se